ANGAJATORI DE TOP ŞI SHOW PENTRU PRICHINDEI, ÎN WEEK-END, LA PALAS

Palas Iasi (1)În acest sfârşit de săptămână, ansamblul Palas le propune ieşenilor şi nu numai o agendă încărcată cu evenimente aparte. Cei aflaţi în căutarea unui job sunt aşteptaţi la Angajatori de Top, pasionaţii de relaxare pe malul apei sunt invitaţi la Pescia, iubitorii obiectelor cu patina timpului pot vizita Târgul de Artă şi Antichităţi, iar prichindeii se vor distra într-un show cu mici vedete şi la teatru de păpuşi.

Vineri şi sâmbătă, 24 şi 25 octombrie 2014, în intervalul orar 10.00 – 17.00, Atriumul Palas Mall va găzdui târgul de carierăAngajatori de Top. Toţi cei aflaţi în căutarea unui job care să le pună în valoare abilităţile şi pregătirea vor putea consultapeste 1.200 de oportunităţi de carieră oferite de cei peste 30 de angajatori prezenţi. Pentru posturile vacante pot aplica atât cei cu experienţă, cât şi studenţii sau cei entry-level. Angajatori de Top le oferă posibilitatea de a interacţiona cu specialiştii în recrutare şi profesioniştii în domeniul lor de interes, care le vor da sfaturi despre cum pot evolua în cariera lor. Cei interesaţi pot participa la cinci workshop-uri şi conferinţe, unde vor afla informaţii despre etapele procesului de selecţie a angajaţilor şi cum pot realiza succese în plan profesional şi personal. În plus, candidaţii au la dispoziţie standul CV Clinicpentru a-şi îmbunătăţi CV-ul şi pentru a completa un test vocaţional care să îi ajute în identificarea jobului potrivit.

Printre companiile participante se numără şi Iulius Management Center, cel mai mare dezvoltator şi operator autohton de centre comerciale de tip mall din România. Cei care vor să se alăture echipei de specialişti în mall management sunt aşteptaţi să aplice pentru posturile disponibile şi vor avea şansa de a-şi dezvolta cariera. 

De vineri până duminică, piaţeta centrală a parcului Palas va deveni locul de desfăşurare a celui mai mare festival din România dedicat peştelui. Pescia este locul în care pescarii şi amatorii de preparate marine îşi dau întâlnire cu producători şi firme de profil. Timp de trei zile, ieşenii se vor delecta cu delicii culinare din peşte: zacuscă, varză călită, mici, salată de icre,ciorbe, sushi şi multe alte preparate savuroase. În plus, cei pasionaţi vor putea participa la demonstraţii susţinute de bucătari profesionişti, unde vor învăţa secretele gătirii produselor marine. La eveniment vor fi prezenţi nutriţionişti şiprofesori de biologie, care vor explica beneficiile consumului de peşte. Târgul va fi deschis publicului vineri şi sâmbătă între orele 10.00 şi 18.00, iar duminică vizitatorii pot veni în intervalul 10.00 – 16.00. În cadrul evenimentului se organizează şi otombolă cu premii specifice preparării peştelui.

Pentru iubitorii obiectelor care spun poveştile trecutului, de vineri până duminică, la etajul 1 al Atriumului se desfăşoarăTârgul de Artă şi Antichităţi. Colecţionari din toată ţara vor expune piese cuceritoare prin unicitatea şi valoarea lor. Ceasuri, porţelanuri, numismatică, filatelie, mobilier, articole reprezentative pentru culturile altor ţări, bijuterii, tablouri, accesorii şi decoraţiuni, toate cu o puternică semnificaţie, vor putea fi admirate şi cumpărate la târgul de antichităţi.

Vineri, de la ora 18.00, cei mici sunt aşteptaţi la un show cu şi despre copii. În Atriumul Palas Mall se filmează prima ediţie aemisiunii concurs „Cine ştie ce?”, la care participă elevi ai şcolilor ieşene. Spectacolul include probe de cultură generală şiaptitudini, jurizate de micile vedete locale: Yannis Liţcăneanu, câştigătorul trofeului „Next Star”, Carina Adochiţei, medaliată la competiţiile de dans sportiv, şi Ionica Dumbravă, care cucereşte cu vocea ei. Alături de aceştia se va aflaBobi, membru al trupei „Fără Zahăr”. De atmosfera distractivă se vor ocupa Alexia Urtoi şi Big Boys Band.

 Duminică, de la orele 11.00 şi 17.00, în zona Intersport, copiii vor fi publicul unui nou spectacol de teatru de păpuşi.

 

Departament PR

W: www.palasmall.ro, www.palasiasi.ro

E: pr@palasiasi.ro