CEL MAI MARE MAGAZIN SABON DIN ROMÂNIA S-A DESCHIS LA PALAS

De curând, mixul de shopping propus de ansamblul Palas Iași a fost completat cu Sabon, brandul specializat în produse de îngrijire. Magazinul Sabon din Palas Mall este primul inaugurat în regiunea de nord – est a României și cel mai mare din țară. Marți, 4 octombrie 2016, în magazinul Sabon este Royal Passport Day, ziua în care clienții beneficiază de un discount de 40% la orice produs cumpărat, în baza cardului de fidelitate. 

 

Noua locație a brandului specializat în produse de îngrijire este situată la parterul Atriumului Palas Mall Iași și ocupă o suprafață de 64 mp, fiind cel mai mare magazin Sabon din țară. Amenajat în conformitate cu ultimul concept de design Sabon, implementat până acum în Japonia și SUA, magazinul din Palas a presupus o investiție de 100.000 de euro. Realizat din materiale naturale, precum lemn masiv, metal și piatră, și decorat cu oglinzi, candelabre și lumânări, magazinul Sabon își răsfață clienții cu o atmosferă caldă și relaxantă. Elementul inedit este fântâna din inima locației, locul în care clienţii sunt invitaţi să se răcorească, să testeze şi să trăiască experienţa simţurilor, texturilor şi parfumurilor.

Sabon este brandul preferat al femeilor sofisticate, care acordă o atenție sporită îngrijirii lor, alegând calitatea și rafinamentul. Oferta Sabon include produse de îngrijire premium, realizate din ingrediente naturale active, selectate din toate colțurile lumii, din cele mai bune surse. Formulele şi amestecurile Sabon respectă cele mai înalte standarde internaţionale, având la baza oricăror etape de producție și comercializare grija pentru natură. Clienții găsesc pe rafturile magazinului Sabon creme, loțiuni și uleiuri pentru față și corp, săpunuri, geluri de duș, măști pentru față și păr, ape de toaletă și multe alte produse de îngrijire pentru femei, dar și pentru bărbați. În noul magazin, clienții pot alege dintr-o diversitate de parfumuri, nuanțe și senzații, puse în valoare și prin ambalajele în forme captivante.

DESPRE SABON

Primul magazin Sabon a fost deschis în 1997  în inima oraşului Tel Aviv, Israel. Povestea a început odată cu realizarea manuală a săpunurilor de casă, după o reţetă australiană veche de 70 de ani. Ulterior, lanţul s-a dezvoltat într-o puternică marcă internaţională denumită Sabon, care în prezent are peste 150 de magazine în oraşe importante din toată lumea. În România, primul magazin Sabon a fost deschis în 2005, în Constanța. În prezent, există 13 magazine Sabon: șapte în București, două în Ploiești și câte unul în Iași, Constanța, Cluj-Napoca și Galați.