ZECI DE MII DE CLIENȚI AU PROFITAT DE PROMOȚIILE DE BLACK FRIDAY DE LA IULIUS MALL

01 (1) 02 (1)Promoţiile de Black Friday au fost un adevărat magnet pentru zeci de mii de ieşeni şi cumpărători din regiune, care au petrecut ziua de vineri la Iulius Mall.

 

Alături de clienţi, invitaţi la shopping au fost What’s UP şi Delia, care au cântat pentru public toate hiturile lor. De altfel, întreaga zi a fost ritmată pe scena de la etajul întâi al mall-ului. Au avut loc concursuri interactive, dar şi „dueluri” antrenantepe ritm de dans şi muzică. În plus, cei mai tineri stilişti ai Iaşului au dat frâu imaginaţiei şi s-au întrecut în crearea de ţinute cât mai originale şi la modă, compuse din piese vestimentare şi accesorii de la magazinele din Iulius Mall. Show a făcut şi barmanul Valentin Luca, uimind publicul cu numerele sale de acrobaţii, pe care l-a servit cu delicioasele cocktailuri preparate.

 

Din gaşca de distracţie nu a lipsit nici carismaticul prezentator Daniel Buzdugan, gazda pusă pe şotii. Ieşenii au avut parte şi de un moment inedit, atunci când s-au întâlnit cu ardelenii, printr-o legătură video directă cu Iulius Mall Cluj, pentru a împărţi distracţia.

 

Magazinele din Iulius Mall şi-au întâmpinat clienţii cu promoţii de până la 80%, oferindu-le prilejul de a-şi completa garderoba de sezon cu cele mai trendy ţinute, dar şi să aleagă articole decorative şi servicii promoţionale.

 

Cadourile pentru clienţii fideli nu au lipsit nici în acest an. Toţi cei care au făcut cumpărături în valoare de minimum 100 de lei au fost premiaţi cu 500 de premii cool, constând în baterii portabile sau boxe pentru smartphone ori tricouri cu mesaje amuzante. Alţi trei clienţi au fost recompensaţi, prin tragere la sorţi, cu câte un iPhone 6.

 

Departament PR

W: www.iuliusmall.com

E: pr@iuliusmall.com