IULIUS MALL IAŞI DĂ STARTUL SEZONULUI PROMOŢIILOR DE IARNĂ CU DISCOUNTURI DE PÂNĂ LA 70%

Iulius Mall Iasi (1)Iulius Mall Iaşi îi aşteaptă pe toţi cei care sunt pregătiţi pentru sesiunile de shopping cu promoţii atractive. Magazinele se întrec în oferte ispititoare la ţinute fashion, încălţăminte, accesorii, cosmetice şi multe alte articole, la care au redus preţurile chiar şi cu până la 70%.

 

Clienţii care doresc să îşi completeze garderoba cu piese vestimentare din colecţiile de sezon ale brandurilor preferate trebuie să meargă la magazinele Casual Style, Eponge, M Boutique, Number One şi Ina Design, unde preţurile au scăzut cu până la 70%. Articole vestimentare în tendinţe, la jumătate de preţ, se găsesc la Bershka, Bigotti, Bulgarini, Massimo, Steilmann, BSB, Casa Wanda, Reina, Rocco, Mari-K, Mona Fashion, Junker Motor, In Tempo şi Ani’s. Cei care vor ţinute elegante de la Karma sunt răsfăţaţi cu promoţii de până la 25%, iar magazinul Fedora oferă discounturi de până la 15%. Şi cei mici se pot înnoi cu articole mai ieftine cu până la 50% de la Dinoland.  

 

Ieşenii care vor să se bucure în noul an de încălţăminte la modă trebuie să ştie că sunt promoţii de până la 70% la magazinul Il Passo, de până la 50% la Bata, La Scarpa şi CCC şi de până la 20% la Melania Scarpe. 

 

Be in Time îi aşteaptă pe cei care iubesc accesoriile cu discounturi de până la 70%, Meli Melo a redus preţurile până la jumătate, în timp ce Sabrini propune oferte de până la 30%. Pentru cei a căror pasiune rămân cosmeticele, Marionnaud s-a pregătit cu promoţii de până la 70%, iar Beauty for You a tăiat până la 40% din preţuri.  

 

În această perioadă, amatorii de mişcare găsesc echipamente sportive cu până la 50% mai avantajoase la Bodyline, iar pasionaţii de gadgeturi sunt întâmpinaţi cu promoţii de până la 70% la Quick Mobile şi cu până la 50% la Computer Upgrade. Şi Cutia Muzicală propune oferte, de până la 50%.

 

Lista completă a promoţiilor de sezon se găseşte pe site-ul www.iuliusmall.com/iasi.