FIT EXPRESS, CENTRU DE ELECTROSTIMULARE MUSCULARĂ, DESCHIS LA PALAS

FIT EXPRESS PALAS 01 FIT EXPRESS PALAS 02 FIT EXPRESS PALAS 03Palas Mall le-a pregătit o surpriză tuturor celor care iubesc mişcarea şi îşi doresc o ţinută fizică de invidiat. De curând, s-a deschis centrul FIT EXPRESS, situat pe Palas Shopping Street, în apropierea Café Papillon. Cu ocazia inaugurării, până pe 25 ianuarie, toţi clienţii beneficiază de un discount de 20% pentru abonamente şi de 40% pentru şedinţa de probă.

 

FIT EXPRESS are la bază aparatul X BODY, realizat după cele mai înalte standarde europene şi ale cărui rezultate sunt recunoscute de specialiştii în domeniu. X BODY combină tehnologia de ultimă generaţie cu echipamentele moderne şi calitatea antrenamentelor, oferind siguranţă şi eficienţă garantată. Acest aparat de fitness revoluţionar funcţionează prin electrostimularea musculaturii, o tehnică utilizată atât în antrenamentele de întreţinere şi tonifiere, cât şi în practica medicală, pentru prevenţia unor afecţiuni, reabilitare post traumatism, ameliorarea durerilor de spate sau corectarea posturii. Impulsurile sunt transmise prin intermediul unor electrozi aplicaţi pe piele, direct pe muşchii vizaţi, provocând contracţii al căror rezultat este similar cu angajarea în mişcare a acestora.

 

Fie că îşi doresc să slăbească, să se tonifice sau să scape de anumite dureri, X BODY este soluţia pentru toate persoanele cu vârsta de peste 18 ani, indiferent de nivelul de antrenament. O sesiune durează 20 de minute, iar fiecare client beneficiază deasistenţă de specialitate în efectuarea corectă a exerciţiilor şi în nutriţie. De asemenea, echipamentul special şi produsele cosmetice sunt puse la dispoziţie de FIT EXPRESS.

 

FOTO COPYRIGHT © PRO IMAGE Photo Agency Iaşi