SUA: Deși încă nu este candidat la prezidențiale, Mitt Romney o atacă deja pe Hillary Clinton

Republicanul Mitt Romney, care urmează să își anunțe oficial a treia sa candidatură la alegerile prezidențiale din SUA, a lansat direct un val de critici la adresa lui Hillary Clinton, favorită să devină candidata democraților în cursa pentru Casa Albă, transmite AFP.

Învins de Barack Obama la alegerile din 2012, Romney a indicat că este pe punctul de a ”începe asaltul” pentru obținerea președinției SUA în 2016, după ce mult timp a exclus orice posibilitate de a candida din nou.

”Fără ca nimeni să știe, secretarul de stat Hillary Clinton a apăsat butonul resetării relațiilor cu Rusia, care după un zâmbet a invadat Ucraina, o țară suverană”, a declarat Mitt Romney, într-un discurs rostit miercuri la Universitatea de Stat Mississippi.

El a continuat atacul la adresa lui Hillary Clinton. ”Cum dorește doamna Clinton să creeze oportunități pentru toți dacă ea nu știe cum se creează locurile de muncă”, a spus politicianul republican, înainte de a critica propunerile președintelui Barack Obama în domeniul fiscal.