LA IULIUS MALL IAŞI S-A DESCHIS PRIMUL MAGAZIN DIN ROMÂNIA AL BRANDULUI ITALIAN FRUSCÍO

01 (7)De curând, la Iulius Mall Iaşi s-a inaugurat primul magazin Fruscío din România, brand italian de lenjerie şi articole vestimentare pentru femei. Magazinul se află la parterul mall-ului şi oferă o gamă variată de produse, de la lenjerie intimă şi costume de baie, până la îmbrăcăminte de zi şi seară, precum rochii, pantaloni şi multe altele, la promoţii seducătoare.

Cuvântul fruscio evocă sunetul unui articol vestimentar preţios, care alunecă printre degete, nume pe care fondatorii l-au ales pentru a accentua calitatea unică şi senzualitatea stilului italian.

Fondată în 1968, în Calcinatello, Brescia, sub numele de G.B. Confezione Snc, compania a produs lenjerie şi costume de baie timp de aproape 40 de ani, iar Fruscío a apărut ca urmare a expertizei acumulate în toţi aceşti ani. Primul magazin s-a deschis în 1993, în Italia. Succesul brandului a făcut ca, în 1998, acesta să se extindă la nivel internaţional, cu magazine în Spania, Elveția, Polonia, Bulgaria, Tunisia și Malta.

„Acesta este un brand destinat femeilor care doresc să se răsfeţe. Ceea ce caracterizează brandul sunt materialele de calitate, designul modern, stilul de top italian și prețurile extrem de competitive”, a declarat Mihaela Felicia Lungu, cea care a preluat franciza şi a adus Fruscío în România.

Menţiunea Made in Tunisia and Styled in Italy însoţeşte fiecare produs care este creat de designerul Maria Cristina Mariani, fondatoarea Fruscío, alături de Fabio Botturi.