IULIUS MALL TE INVITĂ ÎN „DRESSING ROOM MUSIC” ŞI POŢI CÂŞTIGA ŢINUTE TERRANOVA

01 (8)Dacă eşti pasionat de shopping, dar şi de muzică, eşti candidatul perfect pentru concursul „Dressing room music” la Terranova.

Până vineri, 31 iulie 2015, toţi prietenii de pe pagina de Facebook a Iulius Mall Iaşi îşi pot reînnoi garderoba cu piese vestimentare în tendinţe doar ghicind o melodie, participând la prima etapă a concursului „Dressing room music” la Terranova. Tot ceea ce trebuie să facă este să dea Like paginii de socializare a îndrăgitei destinaţii de cumpărături şi distracţie şi să acceseze secţiunea special creată: https://www.facebook.com/IuliusMallIS/videos/vb.137964596236053/1014272355271935/?type=2&theater. Dacă vor scrie un comentariu la postarea video cu numele corect al artistului şi melodia interpretată de trupaMood Indigo, au şansa de a câştiga, prin tragere la sorţi, un voucher în valoare de 100 de lei valabil în magazinul Terranova.

 

Dacă nu recunoşti melodia, mai ai o şansă şi săptămânile viitoare, atunci când concursul continuă cu alte refrene în ton cu spiritul energic şi tineresc al magazinului inaugurat de îndrăgitul brand de fashion italian.

 

Terranova a deschis la Iulius Mall primul magazin din Iaşi şi cel mai mare din nordul ţării, fiind situat la parterul mall-ului. Terranova este unul dintre cele mai importante branduri europene cu preţuri mici, orientat către ţinuta urbană pentru tineret.