Prima ediție a ‘Festivalul cântecului care face minuni’, în perioada septembrie – noiembrie

Prima ediție a „Festivalului cântecului care face minuni” va avea loc în lunile septembrie, octombrie și noiembrie, spectacolele urmând să fie prezentate la case de copii și școli speciale.

 

„Există în Istoria Muzicii pagini — în orice gen — care au străbătut secolele, care au emoționat milioane de ascultători, care prin forța lor de convingere, prin mesajul lor direct, prin puterea lor de a da speranță, curaj, încredere sunt și astăzi, pentru toate generațiile, surse de inspirație. Secretul tinereții lor va fi dezvăluit în Festivalul cântecului care face minuni (premieră în viața artistică românească) printr-o suită de spectacole itinerante la case de copii, școli speciale”, se arată într-un comunicat al organizatorului evenimentului, Teatrul ‘Stela Popescu’, transmis sâmbătă AGERPRES.

Potrivit sursei citate, în festival vor fi prezenți baritonul Daniel Filipescu (directorul festivalului), soprana Andreea Blidariu, balerinii Silvia Mauritiu și Alexandru Mălăeru, pianista Mădălina Florescu, inginerul de sunet Stere Enișor, precum și ‘un invitat special’.

Copiii de la școlile speciale și de la casele de copii vor avea intrarea liberă la reprezentațiile Teatrului ‘Stela Popescu’, informează organizatorii.