Consiliul Coaliției de Guvernare a discutat despre actuala agendă parlamentară

Consiliul Coaliției de Guvernare (CCG) a discutat ieri, în cadrul unei reuniuni, despre actuala agendă parlamentară, informează MOLDPRES.

Potrivit Serviciul de presă al CCG, în cadrul ședinței, s-au discutat proiectele bugetului de stat și ale bugetului asigurărilor sociale de stat, fondurile asigurării obligatorii de asistență medicală şi politica bugetar-fiscală pentru anul 2017.

Membrii CCG au remarcat că „toate proiectele trebuie examinate în Parlament cu prioritate, astfel încît acestea să poată fi aprobate într-o formă benefică pentru populație, pînă la sfîrșitul anului, așa cum prevede legea”, a comunicat sursa citată.

De asemenea, în cadrul ședinței s-au discutat și unele proiecte legislative care țin de agenda de reforme a Guvernului și impactul lor asupra mediului de afaceri și al societăţii.

Totodată, membrii CCG și-au exprimat determinarea de a asigura aprobarea cît mai accelerată a proiectelor legislative aflate pe agenda Parlamentului, dar şi de a susține implementarea reformelor inițiate de către Guvern.