PIESA „EU NU CONTEZ”, CU MARIAN RÂLEA, ȘI SPECTACOLUL PENTRU COPII „PINOCCHIO”, ÎN WEEK-END, LA AMFITEATRUL PALAS

Zilele de week-end vin cu noi propuneri de petrecere a timpului liber, în ansamblul Palas. Iubitorii de teatru de toate vârstele sunt așteptați la spectacolele găzduite de Amfiteatrul Palas. Agenda din acest sfârșit de săptămână include și evenimente artistice, dedicate „Sărbătorii Diasporei”, și o competiție de tenis de masă.

Sâmbătă, pe 11 august 2018, de la ora 20.30, ieșenii și nu numai sunt așteptați ladrama „Eu nu contez”, de Florin Coman, un proiect al „ARTfel acf”. Este povestea unui corporatist, spusă prin intermediul unei distribuții de excepție, din care face parteMarian Râlea, deținătorul premiului UNITER pentru cel mai bun actor. I se alătură actori consacrați, precum Anamaria Pîslaru și Sorin Dinculescu, dar și tineri artiști. Spectacolul vine și cu o surpriză, coloana sonoră fiind live (nai – clasic).

Duminică, de la ora 19.00, este timpul pentru ca cei mici să se bucure de dramaturgie. Nu va fi doar o piesă de teatru, ci un show interactiv, susținut de Teatrul la Cinema București. Prichindeii îl vor însoți în călătoria sa plină de peripeții pe „Pinocchio”, băiețelul de lemn a cărui aventură ascunde învățăminte pentru cei mici. Conceput sub forma unui joc, evenimentul este recomandat copiilor cu vârste între 3 și 7 aniBiletele pot fi achiziționate de la Centrele Info Palas Mall sau online, pe site-ul www.palasmall.ro. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de un discount de 10%. Dacă vor fi condiții meteo nefavorabile, spectacolele vor fi reprogramate. Detalii vor fi postate pe pagina de Facebook Palas.

Sâmbătă, parcul Palas va găzdui o serie de acțiuni din cadrul evenimentului mai amplu„Sărbătoarea Diasporei”, organizat de Primăria Municipiului Iași. Astfel, de la ora 17.30, cei prezenți în piațeta principală vor fi încântați cu o surpriză ritmată. Ulterior, se va desfășura un spectacol de muzică și dans, oferit de Centrul Difain CSA și Palatul Copiilor, sub sloganul „Iașul este acasă!”.

Sâmbătă și duminică, de la ora 17.00, în Atriumul Palas Mall  va avea loc ocompetiție de tenis de masă. Evenimentul sportiv reprezintă ultimele etape alecampionatului Iași Open – Turneul Cartierelor, organizat de Asociația Iași Învață. În cele două zile, cei mai buni opt concurenți, rămași în competiție din peste 600 de participanți, se vor duela în sferturi, semifinale și finale pentru obținerea titlului de cel mai bun jucăror de tenis de masă din Iași.

În plus, continuă promoțiile de vară de până la 70% în magazinele brandurilor prezente în Palas Mall.