Breaking News

Sibiu: Peste 3.200 de artiști și invitați speciali sunt așteptați în acest an la Festivalul Internațional de Teatru

Peste 3.200 de artiști și invitați speciali sunt așteptați între 9 și 18 iunie la Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS), cel mai important festival de teatru și artele spectacolului din România, potrivit unui comunicat de presă remis joi AGERPRES.

„Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu, cel mai important festival de teatru și artele spectacolului din România, susține un dialog creativ la nivel european și internațional. Festivalul își propune să promoveze creația artistică de cel mai înalt nivel, prezentând doar cele mai reprezentative spectacole ale momentului. Festivalul este structurat în 16 secțiuni: teatru, dans contemporan, spectacole de stradă, circ, teatru și concerte în biserici și monumente istorice, muzică, flamenco, întâlnirea școlilor și academiilor de teatru, platforma de arte vizuale, spectacole lectură și teatru radiofonic, conferințe speciale și prezentări, lansări de carte, film, workshopuri specializate, Bursa de Spectacole de la Sibiu”, se arată în comunicat.

Deja s-a pus în vânzare al doilea set de bilete pentru 39 de reprezentanții din cadrul FITS 2017. Biletele pot fi achiziționate de la Agenția teatrală din Sibiu, din rețeaua națională a magazinelor Germanos, Orange și Vodafone, librăriile Humanitas și Cărturești și online, prin www.eventim.ro.

Până acum s-au epuizat biletele pentru opt reprezentații declarate sold out: ‘Prelegere despre nimic’ (9 iunie), ambele reprezentații ‘Brodsky/Baryshnikov’ (15 și 16 iunie), ambele reprezentații ‘Faust’ (17 și 18 iunie), ‘Duhul Andaluziei’ (17 iunie), ‘Eu, Carmen’ (16 iunie) și ‘Flamenco Gala’ (18 iunie).

Prețul biletelor pentru această ediție a FITS rămâne neschimbat. Acesta variază, în funcție de spectacol, între 10 și 40 de lei.

Ultimul set de bilete va fi pus în vânzare în 5 mai.