FLAȘNETARI DIN CADRUL FESTIVALULUI INTERNAȚIONAL AL MUZICII MECANICE ȘI CONCERT AL FILARMONICII, ÎN WEEK-END, LA PALAS

Sfârșitul acestei săptămâni este despre muzică, în ansamblul Palas. Publicul va întâlni în parc flașnetari din numeroase țări și se va delecta cu un concert de muzică simfonică susținut de Filarmonica Iași.

 

În perioada 14 – 16 septembrie 2018, la Iași se desfășoară cea de-a XI-a ediție a Festivalului Internațional al Muzicii Mecanice, organizat de Muzeul Științei și Tehnicii „Ștefan Procopiu” din cadrul Complexului Muzeal Național „Moldova” Iași.Parcul Palas va fi scenă pentru o parte dintre spectacolele incluse în agenda festivalului, oferindu-le ieșenilor prilejul de a se bucura de o imagine cu totul aparte, prin aparatele și instrumentele de muzică mecanică, dar și prin sunetele încântătoare, care amintesc de timpuri de altădată.

 

Vineri și sâmbătă, între orele 16.00 și 19.00, artiștii flașnetari din Austria, Franța, Germania, Cehia, Slovenia, Slovacia și Republica Moldova vor concerta în parcul Palas și pe esplanada din fața Palatului CulturiiSâmbătă, de la ora 19.30, ieșenii și nu numai sunt invitați la un concert susținut de Corul Academic „Gavriil Musicescu” din cadrul Filarmonicii de Stat „Moldova” Iași. Vocile impresionante și partiturile selectate vor oferi publicului un spectacol muzical de excepție.

În continuare, pregătirile pentru școală se fac la Târgul EXCELSIOR, din Atrium Palas Mall, organizat de librăriile SEDCOM LIBRIS IaşiPână pe 16 septembrie, elevii şi părinţii vor găsi aici peste 50.000 de articole, de la ghiozdane, rechizite, manuale și bibliografie școlară, până la seturi creative, papetărie și cărți dintre cele mai diverse. În plus, EXCELSIOR a pregătit și o ofertă de 10% reducere la întreg coșul de cumpărături, dacă în conținutul acestuia este inclus și un ghiozdan.

One comment