CFR suplimentează de Paşti trenurile şi reduce preţul biletelor spre Marea Neagră

Trenurile către cele mai solicitate destinaţii pentru petrecerea Sărbătorilor pascale şi turism vor fi suplimentate cu vagoane, în perioada 26 aprilie – 1 mai, a anunţat, miercuri, CFR Călători.

„În minivacanţa prilejuită de Sărbătorile de Paşte şi 1 Mai, CFR Călători operează cu întreg parcul activ de material rulant şi programează suplimentar, operativ, în funcţie de disponibilităţi, capacităţi de transport pe rutele la care se înregistrează cele mai mari solicitări”, au subliniat reprezentanţii CFR Călători.

Astfel, în plus, faţă de trenurile existente în graficele de circulaţie, vor fi asigurate legături cu trenuri directe din Bucureşti Nord, Iaşi / Suceava, Timişoara Nord, Arad, Baia Mare, Cluj Napoca, Braşov spre Constanţa şi staţiunile de pe litoral, inclusiv Mangalia.

Reprezentanţii CFR Călători au reamintit că pasagerii pot beneficia de reduceri prin alegerea ofertei tarifare potrivite, beneficiind de diverse discounturi, iar studenţii pot călători gratuit. De exemplu, pentru călătoria dus-întors se acordă o reducere de 10%, preţul pentru ruta Bucureşti – Constanţa şi retur la tren IR, clasa a 2-a, fiind de 108,10 lei.

„La călătoria cu trenurile InterRegio care circulă pe secţia Constanţa – Mangalia vor fi aplicate, în perioada minivacanţei, reduceri între 48% şi 56% pentru biletele la tarif întreg şi copil, clasa a 2-a, iar tariful de rezervare a locului se achită integral. La aceste trenuri InterRegio vor fi valabile şi abonamentele pentru tren Regio emise pentru ruta Constanţa – Mangalia şi retur”, au precizat reprezentanţii CFR Călători.

Pentru achiziţionarea biletelor în perioada Sărbătorilor pascale, vor fi deschise punctul de lucru din Aeroportul Otopeni şi agenţiile de voiaj CFR Călători din Carrefour Colentina şi Titan din Bucureşti, Iulius Mall din Iaşi, conform programului de lucru al centrelor comerciale, iar restul agenţiilor vor fi închise.MEDIAFAX