LANSARE DE CARTE ŞI SHOW DE MODĂ PENTRU COPII, LA IULIUS MALL, ÎN WEEK-END


Librăria Librarium din Iulius Mall Iaşi găzduieşte duminică, 12 mai 2019, lansarea volumului XANAX, de Liviu Iancu, cel mai cunoscut jurnalist de turism din România. Evenimentul va avea loc la ora 16.00, iar alături de autor se vor afla Virginia Costeschi de la Editura Trei şi un invitat surpriză. „Xanax e un roman brutal, scris cu tandrețe, construit din sute de întâmplări adevărate, amuzante și triste în același timp, pentru care eu și personajele mele am plătit, cu toţii, de fiecare dată un preţ, mai mic sau mai mare”, spune Liviu Iancu.

Autorul a intrat în presă în anul 2000, la agenţia de ştiri Mediafax. A lucrat la tabloidul Naţional, a făcut parte din echipa care a lansat revista Business Magazin, iar după o vreme a ajuns la revista Capital şi, din nou, la Mediafax. În prezent, Liviu Iancu este jurnalist la Profit.ro, unde a publicat o serie de editoriale-povești originale în peisajul presei economice românești, foarte apreciate de cititori. Câteva dintre acestea se regăsesc și în volumul Xanax.

Tot la Iulius Mall va avea loc sâmbătă, de la ora 18.00, o prezentare de modă, în care protagonişti vor fi copiii. Agenţia First Models Kids a pregătit un eveniment plin de stil şi bucurie, la care vor participa peste 50 de prichindei, cu vârsta cuprinsă între 3-13 ani. Ce mici vor defila în noile colecţii de hăinuţe şi încălţăminte pregătite pentru acest sezon de magazinele din Iulius Mall. Agenţia First Models Kids oferă cursuri de modeling pentru cei mici şi este situată în zona KidsLand din mall.