Vremea se va răci semnificativ pe parcursul zilei de vineri

Vremea se va răci semnificativ în Bucureşti pe parcursul zilei de vineri, temporar va ploua, iar spre seară şi noaptea vor fi condiţii de lapoviţă, arată prognoza pentru Capitală publicată de Administraţia Naţională de Meteorologie.

Vântul va avea intensificări, cu rafale ce vor atinge 40 – 50 km/h, amplificând senzaţia de rece, precizează meteorologii.

Temperatura aerului va fi în scădere continuă, astfel că maxima zilei de vineri, de 5 – 6 grade Celsius, se va atinge în orele dimineţii. Minima termică de sâmbătă dimineaţa va fi de 0 – 1 grad Celsius.

Şi joi vremea va rămâne închisă, temporar va ploua şi se vor cumula cantităţi de apă în medie de 10 – 15 litri/mp. Vântul va avea intensificări temporare, cu viteze care la rafală vor atinge 45 – 55 km/h. Temperaturile vor fi în scădere, astfel că maxima zilei de joi va fi de 10 – 11 grade, iar cea minimă de vineri dimineaţa de 3 – 4 grade Celsius.

La nivelul întregii ţări este în vigoare o informare meteo potrivit căreia vremea se va răci şi se vor semnala precipitaţii în special în partea de sud a ţării. AGERPRES