Parlamentul găzduiește expoziția comemorativă consacrată liderului poporului azer Heydar Aliyev

Chişinău, 9 dec. /MOLDPRES/. Parlamentul găzduiește expoziția comemorativă consacrată liderului poporului azer Heydar Aliyev, organizată de Ambasada Republicii Azerbaidjan în Republica Moldova, a relatat pentru MOLDPRES Direcția comunicare și relații publice a Legislativului. 

Evenimentul a fost inaugurat astăzi de către Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, și Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Azerbaidjan la Chișinău, Osmanov Gudsi.

”Cred că fiecare localitate din Azerbaidjan își amintește de Heydar Aliyev și îi cinstește amintirea. Acest lucru înseamnă că Heydar Aliyev va rămâne pentru totdeauna Președinte al Republicii Azerbaidjan”, a menționat speakerul. Zinaida Greceanîi a subliniat că Parlamentul este deschis pentru a găzdui și alte expoziții organizate de alte țări.

În intervenția sa, Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Azerbaidjan la Chișinău, Osmanov Gudsi, s-a referit la personalitatea liderului poporului azer Heydar Aliyev și la bunele relații de colaborare moldo-azere. 

Expoziția va fi găzduită de Parlament până la sfârșitul săptămânii curente.