Vino să îl vezi pe Vanotek și relaxează-te în chill zone by Iulius Mall Iași, la Senzoria!

 

 

Ce faci weekend-ul acesta? Iulius Mall Iași ți-a pregătit un super loc de relaxare, la Ciric, la evenimentul Senzoria. Vino să asculți melodiile puse de Vanotek, dar și să vezi ce surprize ți-am mai pregătit!

 

Profită de ultimele zile cu soare și distrează-te împreună cu Iulius Mall Iași, la Senzoria. Ne întâlnim sâmbătă, 26 septembrie 2020, de la ora 16.00, în pădurea Ciric, în locația The Secret. Iulius Mall ți-a pregătit un comfy spot, unde să te relaxezi și de unde poți vedea cum natura își schimbă culoarea, îmbrăcând haina arămie. Surprizele nu se termină aici! Și de data aceasta vei primi vouchere la Tucano Coffee, Gerovital și Radiant oferite de Iulius Mall, pentru ca tu să simți vibe-ul de festival pe deplin.

 

De muzică și de buna dispoziție va avea grijă cunoscutul DJ Vanotek. Grăbește-te, locurile sunt limitate! Intrarea se face pe bază de bilet pe care îl poți achiziționa de pe site-ul dedicat evenimentului.

Senzoria este un eveniment adaptat noului context, ce propune o experiență inedită, bazată pe văz, auz, miros și gust. Vibe de festival, arte vizuale, live cooking show, muzică, super produse de cafea, hamace, fotolii puf, canapele, dar și alte surprize te așteaptă să le descoperi, în acest weekend!

 

Vino să ne relaxăm în cel mai cozy loc amenajat de Iulius Mall Iași, la Senzoria!