Descarcă aplicația Tucano Coffee Friends și bucură-te de beneficii în cafeneaua din Iulius Mall Iași

 

Te afli printre cei care nu își pot începe ziua fără o cafea aromată? Dacă răspunsul este „da”, atunci aplicația Tucano Coffee Friends este pentru tine! Vino la cafeneaua din Iulius Mall Iași, ia-ți băutura preferată, scanează codul QR și lasă-te răsplătit!

Fie că ești fan latte, cappuccino sau preferi un espresso intens, aplicația Tucano Coffee Friends îți oferă bonusuri la fiecare achiziție. Tot ce trebuie să faci atunci când comanzi este să prezinți codul unic din aplicație, iar punctele de fidelitate îți intră automat în cont. Ulterior, acestea pot fi valorificate la următoarele cumpărături, când mai ai nevoie de un boost de energie. În plus, aplicația te ține la curent cu toate promoțiile și noutățile Tucano Coffee, pentru ca tu să savurezi din plin atmosfera de LOVE. PEACE. COFFEE.

Surprizele nu se termină aici! Dacă îți inviți prietenii să folosească aplicația, primești puncte bonus, iar la 15 achiziții, Tucano Coffee va planta un copac. Descarcă și tu aplicația Tucano Coffee Friends, disponibilă gratuit atât în Google Play, cât și în App Store, și bucură-te de beneficii!

Cele mai bune dimineți încep la Iulius Mall Iași, cu o cafea de la Tucano Coffee!