Avanpremiere dedicate micilor cinefili, la Iulius Mall Iași: filmul „Space Jam: O nouă eră” și animația „Luca”

Bugs Bunny, Daffy Duck, Porky Pig, Taz și alte personaje îndrăgite din universul Looney Tunes, dar și noi creații propuse de Disney îi așteaptă pe copii la Cinema City din Iulius Mall Iași. Părinții își vor revedea eroii din copilărie, iar cei mici vor afla mai multe despre personajele emblematice, la avanpremierele „Space Jam: O nouă eră” și „Luca”.

După marea finală a EURO 2020, unde cei mari s-au bucurat de momente spectaculoase, a venit timpul ca și cei mici să urmărească Meciul Secolului. Pelicula „Space Jam: O nouă eră” aduce pe ecranele Cinema City din Iulius Mall Iași o eventură epică, unde un campion de baschet împreună cu gașca Gaşca Tune şi Bugs Bunny ajung la intersecția dintre lumea digitală și lumea reală. Vino împreună cu cel mic în Iulius Mall Iași și aflați cum se termină meciul Tunes versus Goons!

„Luca” ajunge pe Riviera italiană și trăiește o vacanță de vis: se plimbă cu scuterul, încearcă toate tipurile de gelato și își face un prieten foarte bun. Însă băiețelul are un secret care îi amenință distracția: Luca este un monstruleț marin dintr-o altă lume. La Cinema City din Iulius Mall Iași vedem dacă prietenul cel mai bun al lui Luca îi află secretul sau nu.

Intră pe site-ul Cinema City și rezervă-ți biletele la cele două premiere din Iulius Mall Iași!