Iulius Mall Iași ți-a pregătit un Black(out) Friday cu super oferte de până la 70%

 

 

Poveste de groază, 2021: Laptopul te alertează că mai are 5% baterie. Te îndrepți către încărcător, când, deodată, becurile s-au stins. Televizorul ce rula în fundal în timp ce dădeai scroll pe Facebook sau TikTok a amuțit, iar singurul sunet din cameră este cel al filmulețului care dezvăluie ce a provocat Black(out) Friday. Urmărește-l și tu aici, cât încă mai ai curent! Unica șansă este să vii la Iulius Mall Iași, în perioada 12-28 noiembrie 2021, pentru a profita de ofertele care îți vor „lumina calea”!

 

Poate părea o poveste horror, dar ești pregătit pentru un blackout? Iulius Mall Iași e cu un pas înaintea tuturor și vine cu promoții și reduceri de până la 70% la o multitudine de produse și branduri. Gândește-te că ai rămas fără electricitate, în casă se face frig și este aproape iarnă, iar tu trebuie să fii pregătit, așa că profită de discounturile la articole din gama de îmbrăcăminte și încălțăminte! Piesele vestimentare din magazine precum H&M, Irina Schrotter, Keops, Koton, Bershka, BSB, La Șezătoare îți vor ține de cald, iar acestora li se alătură Pull&Bear, Rocco, Stradivarius, Mari-K, Motor, Terranova, Jolidon, Penti, Orsay și Zara. La In Tempo, Salamander și Medea îți poți alege pantofi comozi și călduroși. În plus, la Parfois și Samsonite vei găsi accesorii și genți în care să îți păstrezi „kit-ul de supraviețuire”.

 

Când nu-ți mai poți depăși recordul personal la scroll pe Instagram, ofertele de la Buzz, Intersport și Sport Vision te scot la plimbare și, cu siguranță, vei ajunge la Iulius Mall Iași. Dacă tot ești aici, treci pe la cursurile de IT pentru copii organizate de Code School, unde poți profita de prețurile mici sau alege să-ți surprinzi prietenii cu un „blackout look” la Donna Carina, unde ai discounturi la o mulțime de servicii. Tot pentru o schimbare de înfățișare, promoții speciale și reduceri vei găsi și la  Gerovital, Marionnaud, ProBeauty, Cupio și The Makeup Shop. O seară fără lumină poate fi o oportunitate de petrecere a timpului alături de partenerul tău și ca să fii pregătită pentru o întâlnire romantică, Sabrini îți pune la dispoziție discount-uri atrăgătoare la bijuterii. În plus, și Dolciano a „topit” prețurile, pentru a „îndulci” timpul petrecut fără curent.

 

Ofertele de Black(out) Friday continuă la Vodafone, Altex și Emag, de unde poți achiziționa gadget-uri sau poți profita de reducerile din Librarium. În final, sănătoși să fim, și pentru asta, Hiper-Farmacia Dr.Max și Optiblu te așteaptă cu o multitudine de promoții. Fii la curent cu toate ofertele disponibile și intră pe site-ul Iulius Mall Iași!

 

Grăbește-te și găsește ofertele de Black(out) Friday de la Iulius Mall Iași, înainte să te găsească blackout-ul pe tine!