Colegiul Economic „Virgil Madgearu”, 62 de ani de excelență

Primarul Mihai Chirica a fost alături de comunitatea Colegiului Economic „Virgil Madgearu” într-un moment important din istoria sa, la sărbătorirea a 62 de ani de excelență, în cadrul unui eveniment festiv organizat în Aula „Mihai Eminescu” de la Biblioteca Centrală Universitară.
Evenimentul a reunit peste 300 de invitați, printre care profesori, părinți, foste cadre didactice și rectori și a inclus momente artistice și o ceremonie specială de acordare a distincțiilor.
Colegiul Economic „Virgil Madgearu” din Iași, prima școală comercială din oraș, a reprezentat timp de peste șase decenii un simbol al excelenței în educația economică, pregătind mii de elevi pentru a deveni lideri și antreprenori de succes.
„ Este un mare privilegiu să trăim într-un oraş care şi-a făcut din învăţătură un blazon. Avem cele mai bune școli și licee din ţară, atât teoretice, cât și vocaționale și tehnologice, avem cei mai buni educatori, învățători și profesori, avem rezultate excelente la examenele naționale şi suntem unul dintre cele mai importante centre universitare ale ţării. Pentru mine, ca primar, școala are prioritate, iar orice inițiativă care crește nivelul Educației ieșene va avea întotdeauna în mine un partener și un susținător neabătut!
 La mulți ani și cât mai multe realizări întregii comunități a Colegiului Economic «Virgil Madgearu»!”, a spus primarul Mihai Chirica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.