Breaking News

Serile Filmului Romanesc  

Președintele Consiliului Județean Iași, Costel Alexe: “Iașul sărbătorește 15 ani de SFR. Alături de celelalte festivaluri importante din Iași, dedicate literaturii, teatrului, industriilor creative, SFR este unul dintre cele mai importante evenimente, care și-a câștigat, în cei 15 ani, rolul de brand cultural al Iașului.
Astăzi, nici nu ne mai putem imagina Iașul fără SFR, fără această atmosferă vibrantă, fără întâlnirile cu artiștii și actorii îndrăgiți, fără a ne uni în jurul acestei sărbători a cinematografiei românești.
Cinci zile, peste 80 de evenimente în mai multe spații din Iași, peste 70 de personalități care ne onorează cu prezența la Iași, cărora le urez cu drag bun venit, un public dornic să descopere sau să redescopere bucuria de a trăi poveștile ecranizate.
Îi felicit pe organizatori pentru că au reușit nu doar să păstreze, ci să crească, de la an la an, acest frumos festival, care a devenit emblematic pentru județul nostru. Îi felicit și pe voluntari. Ei sunt sufletul oricărui festival, cei care fac lucruri din pasiune și ne împărtășesc o energie unică.
Dragi ieșeni, vă invit să veniți în număr cât mai mare la fiecare dintre momentele pregătite de organizatori!”
Vă veti bucura de peste 80 de evenimente în mai multe spaţii culturale și din subordinea Consiliului Judetean Iași: Casa Muzeelor, Teatrul pentru Copii şi Tineret „Luceafărul” Iaşi, Bojdeuca Ion Creangă din Ţicău, de o atmosferă minunata și de povești care cu siguranță vă vor cuceri.