UNIFEST LA IULIUS MALL: MUZICĂ BUNĂ ȘI MULTĂ DISTRACȚIE

Iulius Mall (6)Cea de-a XIII-a ediţie a UNIFEST, cel mai mare festival studențesc din România, ajunge şi la IULIUS MALL IAȘI. În week-end, studenţii şi nu numai vor lua cu asalt parcarea laterală a mall-ului, acolo unde se vor bucura de muzică bună şi multă distracţie.

 

Vineri, de la ora 18.00, melomanii sunt invitaţi la „Maratonul de Folk şi muzici bune”. Iubitorii genului, îndrăgit de generaţii întregi, vor avea ocazia să asculte cele mai frumoase melodii, în care se cântă despre momente ale vieţii cotidiene, natură, dragoste şi libertate.

 

Sâmbătă, de la ora 18.00, pe scena amplasată în parcarea IULIUS MALL va fi „Nuntă’n Unifest”. Spectacolul, la care sunt aşteptaţi studenţii şi toţi ieşenii ce doresc să se amuze, este conceput ca o îmbinare între tradiţii şi umorul specific românesc.

 

„Studenţii au talent”. Asta vor să demonstreze tinerii participanţi la UNIFEST, într-un spectacol programatduminică, la ora 18.00, tot în parcarea mall-ului. Vor urca pe scenă studenţi care doresc să se afirme şi să îşi promoveze abilităţile artistice.

 

Departament PR

W: www.iuliusmall.com

E: pr@iuliusmall.com