EVENIMENTE DEDICATE DRAGOSTEI ŞI CAMPIONAT DE DANS PENTRU COPII, ÎN WEEK-END, LA PALAS MALL

Palas IasiWeek-end-ul dedicat iubirii va aduce la Palas numeroase motive pentru zâmbete: târguri pentru îndrăgostiţi, premii dulci, emisiune cu Paula Seling & Ovi, concursuri antrenante şi campionat naţional de dans pentru copii.

 

Amorezii care doresc să îşi impresioneze partenerul de cuplu cu un dar romantic sunt invitaţi la Târgul de Valentine’s Day, care are loc până duminică, la etajul întâi al Atriumului. Dulciuri delicioase, delicatese din ciocolată, flori şi aranjamente diverse, decoraţiuni, bijuterii şi alte accesorii pot fi opţiuni de cadouri pentru îndrăgostiţi.

 

În intervalul 13 februarie – 8 martie 2015, Palas Mall găzduieşte un inedit târg de cadouri. În diferite zone ale mall-ului, clienţii vor descoperi sugestiile Cutiuţei Primăverii. O selecţie cu cele mai inspirate daruri pentru Valentine’s Day şi Mărţişor va fi prezentată de zeci de expozanţi. Vizitatorii vor putea alege din numeroase propuneri pentru a-i surprinde pe cei dragi: decorațiuni, articole lucrate manual, bijuterii, mărţişoare şi multe alte daruri.

 

Sâmbătă, de la ora 17.00, finaliştii concursului „Love Ride” se vor întrece pe cele trei biciclete din Atrium pentru mult râvnitul premiu: o excursie romantică, în doi, laVeneţia. Finala va avea loc în cadrul filmărilor pentru emisiunea „Deschis la Distracţie”, ai cărei invitaţi speciali vor fi Paula Seling şi Ovi. Campionul cursei dragostei va câştiga o vacanţă alături de jumătatea lui, pentru a-şi sărbători sentimentele într-unul dintre cele mai romantice oraşe din lume. Cei doi amorezi vor beneficia de transport cu avionul şi vor petrece un sejur de trei zile în „oraşul de pe ape”, timp în care se vor plimba cu gondola pe canalele Veneţiei şi vor vizita faimoasa Piaţă San Marco.

 

Tot sâmbătă, la tombola de Valentine’s Day, Palas Mall va răsplăti doi clienţi fideli, prin tragere la sorţi, cu un iPhone 6.

 

O altă surpriză dedicată îndrăgostiţilor este oferită de patinoarul Palas Ice. Pe 14 februarie, distracţia în 2 este la preţ de 1. Cei care vin la patinoar însoţiţi de jumătatea lor vor patina împreună, în preţul unui singur bilet.

 

Duminică, la Palas Mall se dansează. Zeci de prichindei din întreaga regiune vor fi prezenţi în Atrium, la Campionatul Naţional de Dans pentru Copii. Competiţia de dans sportiv va începe la ora 11.00 şi este organizată de Dance Energy în colaborare cu alte cluburi din ţară.