DETOX, REFRESH, DELIGHT – LA QUARTZ LOUNGE, DIN PALAS MALL

DRD-posterSuntem în fiecare zi din ce în ce mai grăbiţi, mai agitaţi, mai stresaţi. Problemele cotidiene ne consumă toată energia şi, pe final de zi, suntem obosiţi. Uităm să ne hidratăm şi de aici apar problemele de sănătate, mai ales în timpul verii, când temperaturile sunt ridicate şi zilele sunt mai lungi şi toride.

QUARTZ LOUNGE vine în întâmpinarea celor care au nevoie de energie în timpul zilei, a celor care vor să se hidrateze şi a celor care vor să se relaxeze şi să se răsfeţe după o zi lungă de muncă cu o nouă gamă de băuturi şi dulciuri, sub numele deDETOX/REFRESH/DELIGHT – DRD

DETOX include patru reţete speciale de smoothie-uri green”, care vor fi îndrăgite de la prima degustare. Sunt amestecuri de ingrediente naturale în cantităţi generoase, mixate temeinic la blendere profesionale. Printre ingrediente se regăsesc fructe autohtone şi exotice, lapte de migdale, ulei de cocos, cereale integrale, baby spinach, scorţişoară şi ghimbir, toate cu proprietăţi şi beneficii deosebite pentru sănătate. Băuturile Slim Fit Smoothie, Pineapple Upside Down, Takes 2 to Mango şi Strawberry Ginger Zinger asigură un aport bogat de vitamine şi ajută digestia, conţinând fibre. Alături de smoothie-urile delicioase, clienţii găsesc trei sortimente de ceaiuri reci şi relaxante. Enjoy Life, Forever Young şi After Lunch sunt combinaţii cu arome de anason, rădăcină de lemn dulce, petale de tilia, cardamon şi scorţişoară, aloe vera, ginseng, rozmarin, gălbenele, fenicul, muşeţel şi multe alte plante aromate, cu efecte energizante, revigorante sau relaxante.

Preparatele REFRESH schimbă complet percepţia asupra limonadei, care este îmbogăţită cu piure şi bucăţi de fructe, pentru o explozie de gust şi culoare. Fructul pasiunii, mango, căpşunile sau fructele de pădure transformă banala băutură cu apă şi lămâie într-una pe care o veţi îndrăgi garantat. Nu au fost uitaţi nici amatorii de băuturi carbogazoase, care vor găsi mixuri de Coca-Cola cu arome fructate. Gustul inconfundabil al băuturii americane se combină cu cel de căpşuni, pepene galben sau banane şi formează Flavored Coke, licori revigorante şi răcoritoare. Linia băuturilor carbogazoase cu arome este completată de Virgin Mojito, combinaţia de Sprite, frunze de mentă, brown sugar şi multă gheaţă pisată.

DELIGHT introduce în meniu şase cocktailuri aromate, cu şi fără alcool, dar şi patru prăjituri delicioase. Tonic Violette, Placebo, Peach Me Up, Apple Breeze sunt doar câteva dintre băuturile care vor trezi interesul şi papilele gustative. Pentru amatorii de dulciuri, au fost combinate ingrediente de top, precum ciocolata belgiană, fulgii de cocos, fructele proaspete şi frişca de casă, în reţete noi. Café Dolce, Yogurt e Fragola şi Caramello aşteaptă să fie descoperite. Tot aici, clienţii se vor delecta cu deliciosul Moelleux au Chocolat, cunoscut drept Lava Cake, o cremă de ciocolată fierbinte, într-un blat fin, alături de o cupă de îngheţată de vanilie. 

QUARTZ LOUNGE se află în Palas Mall, la nivelul 1, intrarea dinspre Palatul Culturii, şi este deschis zilnic, de la ora 08.30.