SPECTACOL DE MAGIE ȘI ATELIERE DE CREAȚIE PENTRU COPII, ÎN WEEK-END, LA IULIUS MALL IAȘI

 

Hocus-pocus, cozonacus! Este campania de Paște care se desfășoară la Iulius Mall Iași, dar și ideea principală a acestui week-end, dedicat copiilor. Și asta pentru că cei mici sunt invitați la un spectacol de magie, dar și la ateliere de creație. În plus, cumpărăturile se pot transforma într-un bilet de vacanță cu familia, la Disneyland Paris.

 

Finalul de săptămână este învăluit în mister, la Iulius Mall Iași. Prichindeii vor avea numeroase motive de bucurie, pentru că vor putea participa la activități amuzante și creative. Sâmbătă, 30 martie 2018, de la ora 11.00, la etajul 1, ștrengarii sunt așteptați la un spectacol de magie. Trucurile captivante vor fi prezentate de Teatro Blu, spectatorii având astfel prilejul de a descoperi că „Totul este magic”. Scamatorii surprinzătoare și momente de divertisment vor aduce zâmbete copiilor, care vor descoperi farmecul magiei într-un mod interactiv.

Duminică, de la ora 11.00, tot la etajul 1 al Iulius Mall, ștrengarii dornici să își pună în valoare imaginația și îndemânarea sunt invitați la atelierul de creație. Cu sprijinul specialiștilor Flori de Portocal, micii artiști vor realiza coșulete împletite din hârtie, pentru ouăle de Paște. Participarea este gratuită, iar înscrierile se pot face la Centrul Info. Nu vor lipsi nici momentele distractive, pentru că cei mici vor fi vedetele sesiunilor de facepainting.

 

Până pe 7 aprilie, clienții Iulius Mall Iași care cumpără în valoare de minimum 100 de lei din magazinele lor preferate se pot înscrie în campania„Hocus-pocus, cozonacus”. Este aproape atât de simplu să se bucure de un Paște relaxant în familie, la Disneyland Paris. Acesta este marele premiu, acordat în urma tragerii la sorți din ultima zi de desfășurare a campaniei. Copiii vor descoperi universul personajelor preferate din desenele animate, precum Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck sau Pluto, vor întâlni prințesele și zânele fermecate, vor vedea lumea poveștilor prin parade alegorice, dar vor avea parte și de experiențe antrenante și aventuri în tărâmuri magice. Vacanța la Disneyland Paris este pentru patru persoane, timp de trei zile, incluzând și biletele de acces în parcul de distracții. Valoarea premiului este de 2.200 de euro. În plus, zilnic, primele 100 de persoaneînscrise în campanie vor câștiga premii instant: cozonaci, sticle de vin, dulciuri sau vouchere pentru cumpărături.

În acest an, Paștele este învăluit în magie la Iulius Mall Iași și te invită la relaxare în familie!