Studenții care vor să se lanseze în afaceri sunt invitați să se înscrie la Concursul „Lei de Business Tânăr”

 

 

Concursul este prilejuit de aniversarea a 10 ani de activitate AVISSO și reunește în componența juriului personalități ale mediului de afacei local și național: Dragoş Anastasiu, Preşedintele Grupului Eurolines România, Paul Butnariu, Preşedintele Camerei de Comerţ și Industrie Iaşi, Mihai Chirica, Primarul Municipiului Iaşi, Mihaela Mariucă, Consultant în afaceri, Managing Partner AVISSO, Mirabela Miron, Președinte al Grupului AVISSO, Robert Șova, Preşedintele CECCAR, Adina Tapalagă, Director General SCC Services România.

Concursul „Lei de Business Tânăr” se adresează celor care vor să se lanseze în afaceri, au o idee cu potențial de dezvoltare dar nu dețin expertiza necesară redactării unui plan de afaceri care să genereze interes pentru investitori sau pentru a accesa o linie de finanțare. La finalul lunii octombrie, AVISSO va selecta doi autori de idei de business şi îi va ghida în a le concretiza într-un plan de afaceri. AVISSO le va oferi, ulterior, timp de un an, servicii de consultanţă în afaceri, financiar-contabile şi de promovare. Câştigătorii vor fi, totodată, sprijiniţi în a identifica surse de finanţare pentru business-urile lor.

Cele mai bune două idei vor fi premiate pe data de 3 noiembrie 2016, în cadrul evenimentului de gală AVISSO 10 ANI, care va reuni reprezentanți ai comunității de afaceri, administrație publică, mediul cultural societate civilă și invitați speciali din țară”, declară Mirabela Miron. „Succesul și dezvoltarea AVISSO se datorează, în primul rând, sprijinului și încrederii oferite de partenerii și colaboratorii noștri, cărora vrem să le mulțumim și alături de care dorim să sărbătorim cei 10 ani în care am oferit servicii de consultanță pentru dezvoltarea mediului de afaceri ieșean”.

Viitorul oraşului nostru este o responsabilitate comună pentru noi toți, administrație, antreprenoriat și alți actori economici relevanți. Poziţionarea oraşului nostru ca oraş atractiv pe harta naţională şi internaţională din punct de vedere economic, academic, cultural şi spiritual  este scopul nostru principal.  Atragerea investițiilor, consolidarea celor existente și crearea de locuri de muncă de calitate constituie pro­vo­cări autentice pentru comunitatea noastră,” a declarat Mihai Chirica, Primarul oraşului Iaşi, membru al juriului „Lei de Business Tânăr”.