Clienţii CEC BANK au reduceri de 15% la Acibadem Hospitals

cecÎn baza parteneriatului încheiat între CEC Bank şi Acibadem Hospitals Group, clienţii băncii persoane fizice, deţinători de carduri de debit şi de credit, beneficiază de o reducere de 15% la serviciile medicale în cele 16 spitale generale ale grupului de sănătate.

“Prin încheierea acestui parteneriat am dorit să venim în sprijinul clienţilor care doresc să beneficieze de serviciile oferite de către cel mai mare grup privat de sănătate din Turcia, de la controale periodice până la proceduri de ultimă oră. Ne bucurăm să fim singură bancă de pe piaţa locală care a încheiat un astfel de parteneriat cu Grupul Acibadem şi totodată să oferim o reducere atât de semnificativă clienţilor noştri, mai ales prin prisma faptului că atunci când este vorba de sănătate fiecare dintre noi îşi doreşte să beneficieze de servicii de top”, a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Preşedintele CEC Bank.

Începând cu anul 2013 Acibadem Hospitals Group a inaugurat prima reprezentanţă din România ce funcţionează ca punct de informare, facilitând astfel accesul pentru toţi cei ce au nevoie de tratamente complexe.“Intenţionăm să organizăm seminarii şi workshop-uri pentru partenerii noştri, medici sau instituţii medicale. De asemenea, planificăm să invităm periodic  medici specialişti din cadrul Acibadem pentru un schimb de experienţă privind metodele de tratament de ultimă oră în lume, mai ales pe specialităţile cele mai căutate de către pacienţii din România. Un alt aspect foarte important – dorim să urmărim îndeaproape şi să facilităm împreună cu instituţiile medicale partenere recuperarea postoperatorie a pacienţilor sau continuarea tratamentelor în România, după ce se întorc de la Acibadem”, declară Anna Herkmen, Director de Dezvoltare Relaţii Internaţionale, Europa de Est în cadrul Acibadem.

Acibadem este cel mai mare şi mai apreciat furnizor de servicii de sănătate din Turcia şi în prezent al doilea mare grup de sănătate la nivel mondial. Acibadem furnizează servicii de diagnostic şi tratament, având o echipă de specialişti de renume la nivel mondial, tehnologii de ultima generaţie, infrastructura puternică şi servicii medicale acreditate de JCI (Joint Comission Internaţional). Grupul reprezintă un centru de referinţă pentru multiple tratamente complexe ce implică tehnologii ultramoderne şi experienţa ridicată.

Informaţii suplimentare despre facilităţile de care beneficiază clienţii CEC Bank în baza parteneriatelor încheiate de bancă pot fi obţinute în orice unitate CEC Bank, apelând gratuit Serviciul suport clienţi la numărul de telefon 0.800.800.848 sau accesând site-ul www.cec.ro, în cadrul secţiunii Parteneriate (https://www.cec.ro/home/persoane-fizice/alte-servicii/parteneriate.aspx). Reducerea nu se aplică anumitor proceduri ce pot fi regăsite pe site-ul Băncii şi nu se cumulează cu alte promoţii ale Acibadem Hospitals Group. Mai multe detalii despre serviciile oferite de către Acibadem Hospitals Group se regăsesc pe site-ul http://www.acibadem.com.ro/