BRD: Investeste inteligent in Fondul care ti se potriveste!

BRDFondurile de investitii sunt plasamente cu grad diversificat de risc.

  • Randament mai ridicat comparativ cu produsele clasice de economisire
  • Alternativa de diversificare a plasamentelor
  • Asistenta si consultanta profesioniste.

Fonduri cu plasamente si fonduri de obligatiuni

In functie de profilul tau de investitor, poti opta pentru:

Fonduri cu plasamente pe piete monetare si cu venit fix

Cu SIMFONIA 1 (pentru investitii in Lei) si BRD EURO FOND (pentru plasamente in Euro) economiile tale sunt investite in instrumente monetare cu venit fix, ce iti ofera lichiditate maxima pe termen scurt, in conditii de risc minim.

 

Fonduri de obligatiuni

BRD OBLIGATIUNI iti permite sa investesti in Lei, preponderent in obligatiuni, dar si in instrumente monetare. Dispui astfel de o varianta de plasament pe termen mediu, cu castig potential important, dar care presupune si acceptarea unui risc suplimentar fata de cel al pietelor monetare.

 

Fonduri de actiuni si fonduri diversificate

In functie de profilul tau de investitor, poti opta pentru:

  • Fonduri diversificate 
    DIVERSO EUROPA REGIONAL este un fond in Lei, specializat în plasamente diversificate (actiuni, obligatiuni si instrumente de piata monetara), ce iti permite sa obtii un randament potential atractiv, în conditiile asumarii unui risc mediu spre ridicat.
  • Fonduri de actiuni 
    ACTIUNI EUROPA REGIONAL este un fond de investitii in Lei cu plasamente preponderent în actiuni, dar si în instrumente monetare, ce iti ofera posibilitatea de a obtine performante pe termen mediu si lung, în conditiile asumarii unui risc sporit.
    INDEX EUROPA REGIONAL investeste in companiile listate la Bursele tarilor din Europa Centrala si de Est, prin reproducerea unui mix al principalilor indici bursieri ai acestor tari. Randamentul ridicat pe termen lung este corelat cu un risc ridicat.