IULIUS MALL SĂRBĂTOREȘTE „20 DE ZILE DE CRĂCIUN”, CU MII DE PREMII

Iulius Mall (4)20 de weekend-uri la munte şi alte mii de premii călduroase sunt cadourile pregătite de IULIUS MALL IAȘI, destinaţia de cumpărături unde clienţii vor fi răsfăţaţi ca de Crăciun, în fiecare zi.

 

Până pe 24 decembrie 2014, IULIUS MALL îi invită pe ieşeni să trăiască „20 de zile de Crăciun” şi îi întâmpină cu un decor de basm şi cu premii valoroase. Periplul clienţilor prin magazine le poate aduce şansa de a câştiga un cadou mult visat, pentru căIULIUS MALL îi răsfaţă cu daruri aparte. La tombola specială de Crăciun participă toţi cei care fac cumpărături de minimum 100 de lei de la magazinele preferate şi completează taloanele disponibile la Centrul Info.

 

Tolba este plină cu daruri, aşa că, în fiecare seară din perioada de desfăşurare a campaniei, ajutoarele lui Moş Crăciun vor desemna, prin tragere la sorţi, câştigătorul unei excursii la munte. Cei 20 de clienţi norocoşi vor avea parte de un sejur într-un decor idilic, la Gura Humorului, la o pensiune de patru stele, împreună cu persoana dragă.

 

De asemenea, zilnic, primii 200 de clienţi care depăşesc cuantumul de 100 de lei pentru cumpărăturile lor din magazineleIULIUS MALL primesc cadouri garantate: decoraţiuni pentru lumânări, ornamente din lemn pentru brad, globuri colorate,lumânări în suport cu formă de stea, căni cu tematică de sărbători, vouchere pentru shopping, cosmetice Avon, băuturi fine, sucuri sau premii călduroase, precum pături şi fulare.

 

În plus, ca în fiecare an, IULIUS MALL s-a transformat într-un spaţiu de poveste: brazi împodobiţi, globuri strălucitoare,soldăţei, scenete cu personaje din desene animate şi mii de luminiţe multicolore.

 

Departament PR

W: www.iuliusmall.com

E: pr@iuliusmall.com