5 ANI DE UNITED BUSINESS CENTER PALAS: MUZICĂ BUNĂ, ARTIFICII ŞI O PROIECŢIE VIDEO PE PALATUL CULTURII

11Joi seara, United Business Center (UBC), brandul asociat componentei office din ansamblul Palas, a marcat cinci ani de la inaugurare printr-un eveniment special, dedicat celor 3.000 de persoane care lucrează în clădirile de birouri. UBC le-a făcut cadou un concert în Parcul Palas, susţinut de Les Elephants Bizarres şi Moonlight Breakfast, trupe alese în urma unui sondaj realizat în rândul acestora.

Atmosfera a fost animată de MC George Vintilă, iar la finalul celor două ore cu muzică bună, invitaţii speciali ai petrecerii au admirat un foc de artificii şi o proiecţie video pe Palatul Culturii. „La mulți ani! Ne bucurăm să sărbătorim împreună și să facem, iată, parte din familia UBC Palas! Pentru noi, Palas reprezintă punctul zero al oraşului, unde am găsit într-un singur loc o paletă extinsă de beneficii care contează pentru angajaţii noştri: proximitate cu restaurante, cafenele şi magazine, locuri de parcare, acces uşor la servicii diverse, posibilităţi de recreere, zone verzi şi un spaţiu social dinamic, cu o multitudine de evenimente”, a declarat Daniel Lar, Business Unit Director Yonder, companie prezentă în UBC.

UBC Palas – cel mai dorit loc de muncă din Iaşi

UBC reprezintă locul unde lucrează peste 3.000 de persoane, în cadrul a circa 40 de companii naţionale şi multinaţionale. Printre chiriaşi se numără nume importante din domenii precum IT & Outsourcing, servicii bancare, consultanţă financiară şi servicii medicale. Localizarea centrală, funcţionalitatea spaţiilor, facilităţile imobilelor, dar mai ales beneficiile oferite angajaţilor datorită poziţionării într-un ansamblu multifuncţional sunt considerente care au transformat UBC în cel mai dorit loc de muncă din Iaşi. „Am ales ansamblul Palas deoarece considerăm mediul de lucru drept un factor motivaţional important, atât pentru colegi, cât şi pentru clienţii internaţionali care ne vizitează biroul. Gama variată de restaurante, parcul, fântânile arteziene şi imaginea Palatului Culturii contribuie zilnic la crearea unei ambianţe plăcute, confirmându-ne faptul că decizia de a ne stabili aici a fost una oportună”, a declarat Freddie Veltmaat, Director General Centric IT Solutions România.

Datorită îmbinării atracţiilor indoor – outdoor ale ansamblului Palas, miile de angajaţi din UBC beneficiază de un cumul de facilităţi în acelaşi loc, dar şi de servicii, evenimente şi promoţii gândite exclusiv pentru aceştia, prin programul Card Partener.

Clădirile office de la Palas sunt certificate sau în curs de certificare Green Building (GB), obţinând cele mai înalte calificative din ierarhia standardelor GB. Astfel, UBC 1 a obţinut recent certificarea LEED Gold, la categoria LEED for Existing Buildings: Operations and Maintenance. Tot cu scopul de a contribui la protejarea mediului şi pentru a veni în întâmpinarea angajaţilor care preferă modalităţile de deplasare ecologice, clădirile UBC şi nu numai au fost dotate cu 300 de suporturi de bicicletă. În plus, la parterul UBC 1 este prezent showroom-ul Luxury Hybrid Cars, singurul din România unde se comercializează doar autoturisme cu propulsie de tip hybrid şi singurul „verde” în proporţie de 100%. „În luna septembrie a acestui an, împlinim 3 ani de la inaugurarea showroom-ului şi suntem mândri că ne aflăm în Palas”, a spus Gabriel Manolache, Directorului General.

Planurile de consolidare a brandului UBC continuă, prin cele două clădiri de birouri aflate în amenajare în ansamblul Palas. UBC 5 va avea o suprafaţă închiriabilă de 15.000 mp şi va fi finalizată la sfârşitul acestui an, iar UBC 6, de 9.000 mp, va fi inaugurată la începutul lui 2016. În cele două imobile office clasa A vor lucra alte aproximativ 3.000 de persoane.