Profesorii şi studenţii Apollonişti donează sânge în „Colectiv”

CaptureÎntrega comunitate academică şi studenţii Universtităţii „Apollonia” din Iaşi aducem un omagiu memoriei victimelor care şi-au pierdut viaţa sau au fost grav rănite în urma tragicului accident ce a avut loc în Bucureşti, în Clubul Colectiv, vineri, 29 noiembrie. Totodată, gândurile noastre de susţinere se îndreaptă şi spre familiile, apropiaţii şi rudele acestor victime, care în aceste momente trec prin cumpana unor grele încercări ale vieţii.

Suferinţa acestor victime şi a acestor familii ne afectează pe toţi, cu atât mai mult cu cât în urma tragediei au murit şi au fost răniţi tineri nevinovaţi, mulţi dintre ei fiind studenţi şi elevi. În acest sens, în semn de solidaritate, îi asugurăm pe toţi cei care suferă că ne alăturăm şi noi celorlalte grupuri venite  în sprijinul lor, vom participa în zilele ce urmează la campania naţională de donare de sânge pentru victimele tragicului accident.

Transmitem familiilor îndurerate sincere condoleanţe, iar celor de pe patul de suferinţă mesajul şi rugăciunile noastre de speranţă.