Dr. Sarah Pape spune că Marea Britanie poate prelua 12 dintre răniții în club Colectiv

 

Dr. Sarah Pape, medicul britanic specialist în chirurgie plastică și arsuri, a afirmat vineri, la București, că Marea Britanie poate prelua 12 dintre răniții în club Colectiv.

Într-o conferință de presă susținută la Ambasada Marii Britanii, dr. Sarah Pape s-a declarat încântată să întâlnească mulți chirurgi plasticieni români care le-au oferit o îngrijire medicală foarte bună pacienților răniți în club Colectiv la sfârșitul săptămânii trecute.

Ea a apreciat faptul că sunt doctori care muncesc foarte mult, sunt foarte dedicați, iar împreună cu asistenții medicali lucrează ca „o echipă minunată”.

„Chirurgii de aici nu au nevoie de mine să opereze. Eu le dau informație suplimentară să îi ajut să decidă care parte a corpului și cât de mult necesită chirurgie”, a explicat medicul britanic.

Ambasadorul Marii Britanii la București, Paul Brummell, a reafirmat că țara sa este alături de România în tragedia de la Colectiv. „Doresc să transmit condoleanțe tuturor celor afectați de tragedia de la clubul Colectiv. Este un moment foarte dificil pentru fiecare român. Marea Britanie este alături de România în acest moment foarte dificil”, a spus Paul Brummell.