DORINŢELE SE ÎMPLINESC ÎN CRĂCIUNIA, LA PALAS MALL

Palas MallŞi în acest an, Palas Mall s-a transformat în Crăciunia, iar spriduşii vor avea grijă să facă fericiţi clienţii harnici, îndeplinindu-le dorinţele.

Până pe 24 decembrie 2015, persoanele care cumpără cadourile pentru cei dragi de la Palas Mall vor fi surprinse cu daruri minunate. Mii de premii garantate, 60 de trollere Valigeria, dar şi 7 cecuri cadou în valoare de 500 de euro – acestea sunt cadourile pregătite de Moşul de la Palas. De surprize se vor bucura clienţii care fac shopping în valoare de minimum 150 de lei, din magazinele preferate şi completează taloanele pentru tombolele sărbătorilor de iarnă.

În fiecare zi, primii 200 de cumpărători, care vor veni cu bonurile fiscale la unul dintre Centrele Info din Palas Mall, vor fi recompensaţi cu premii instant. În tolba lui Moş Crăciun se află: parfumuri, cosmetice, vouchere la magazinele şi cafenelele din mall, invitaţii la patinoarul Palas Ice şi multe altele. În plus, zilnic, la extragerea de la ora 17.00, alţi trei clienţi vor primi în dar câte un troller de la brandul Valigeria, ideal pentru excursia din această iarnă.

În fiecare sâmbătă şi duminică din perioada campaniei, precum şi pe 24 decembrie,  spriduşii vor îndeplini dorinţele unui client norocos, acordându-i, prin tragere la sorţi, cecuri cadou în valoare de 500 de euro. Câştigătorii pot valorifica premiul la brandurile din Palas Mall şi au şansa, astfel, să îndeplinească, pentru sine sau pentru cineva drag, o dorinţă de Crăciun.

 Palas Iaşi dăruieşte cele mai frumoase sărbători de iarnă.