HANDMADE GIFT FAIR ŞI SPECTACOLE DE COLINDE, LA IULIUS MALL

Iulius Mall (2)Sărbătorile de iarnă se apropie, iar IULIUS MALL îi ajută pe ieşeni să le întâmpine cu zâmbete. Evenimentele dedicate Crăciunului continuă în îndrăgita destinaţie de cumpărături, cu spectacole de colinde şi un târg handmade.

Cadouri şi decoraţiuni, realizate cu răbdare şi talent, pot fi cumpărate de la Handmade Gift Fair, organizat la parterul IULIUS MALL. Astfel, clienţii mall-ului se vor asigura că simpaticul bătrânel va pune în tolba sa tot ceea ce îşi doresc persoanele dragi. Târgul este deschis până marţi, 22 decembrie 2015 inclusiv.

Duminică, de la ora 18.00, atmosfera de Crăciun din IULIUS MALL va fi întregită printr-un spectacol de dans, cântece și scenete tematice, oferit de Just Smile Events. Evenimentul va avea loc în piaţeta Karma, de la etajul doi al mall-ului.

Săptămâna în care va fi sărbătorit Crăciunul debutează la IULIUS MALL cu spectacole de colinde. Marţi,22 decembrie, de la ora 16.00, talentaţii muzicieni ai bandului „Voice of Grace” îi vor încânta pe clienţi cu cele mai frumoase cântece de iarnă. O oră mai târziu, în mall vor răsuna colinde interpretate deMood Indigo. Trupa va reveni la IULIUS MALL şi miercuri, 23 decembrie, de la ora 16.00.

Până pe 24 decembrie, cumpărăturile de la IULIUS MALL aduc mii de daruri clienţilor harnici:vacanţe oriunde în Europa, căni, suporturi de lumânări şi fulare cu motive simpatice de sărbători,pături călduroase pentru iarnă, vouchere în food court şi cosmetice.