IAcSIc – Întâlnirea Academică şi Culturală a Studenţilor din Ingineria Civilă

  Asociația Studenților și Absolvenților Facultății de Construcții și Instalații din Iași (ASAFCI), cu sprijinul Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași și a Facultăţii de Construcții și Instalații, are plăcerea să vă invite în perioada 21 – 24 aprilie 2016 la cea de-a V-a ediție a tradiționalei întâlniri anuale a studenților din domeniul ingineriei civile și a ingineriei instalațiilor sub semnul proiectului IAcSIc – Întâlnirea Academică şi Culturală a Studenţilor din Ingineria Civilă.Scopul proiectului este de a reuni peste 200 de studenți și cadre didactice din centre universitare precum Brașov, București, Constanța, Cluj-Napoca, Iași și Timișoara pentru un concurs național de proiecte științifice desfășurat pe parcursul a patru zile.
Proiectul se va desfășura în cadrul Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași, la Facultatea de Construcții și Instalații.Dacă ești student la construcții, instalații, arhitectură, electrotehnică, hidrotehnică, sau orice altă specializare în domeniul ingineriei, atât timp cât există o echipă mixtă și un proiect științific care să se încadreze în tematica evenimentului, ești eligibil pentru a participa. Participarea la IAcSIc 2016 este accesibilă tuturor studenților din orice an de studiu, master sau licență, la inginerie sau arhitectură.Pentru a putea participa la IAcSIc, studenții interesați trebuie să urmărească câțiva pași simpli:

 

1. Formează-ți o echipă alături de încă doi colegi sub îndrumarea unui cadru didactic coordonator

 

2. Alege una din temele propuse mai jos:

 

• Management și Tehnologii performante în Construcții și Instalații

• Soluții structurale performante

• Materiale și produse performante în Construcții și Instalații

• Soluții de creștere a performaței energetice a Construcțiilor

 

3. Descarcă și completează formularul de participare – https://goo.gl/c1LsM4

 

4. Trimite-l la adresa iacsic.asafci@gmail.com

 

5. La finalul perioadei de înscrieri vei fi contactat pentru confirmarea participării. Până atunci, continuă să lucrezi la proiectul tău.

 

6. Ești acceptat și vei petrece patru zile la Iași, învățând și cunoscând oameni noi.