UN SEJUR ALL INCLUSIVE ÎN INSULA IBIZA ŞI INVITAŢII LA UNTOLD FESTIVAL, PREMIILE ESTIVALE DE LA IULIUS MALL IAŞI

 

 

Vara începe la Iulius Mall Iaşi cu mii de premii oferite clienţilor fideli, printre care o vacanţă de vis pe insula distracţiei, Ibiza, şi invitaţii la UNTOLD, cel mai aşteptat festival muzical al sezonului.

  Cele mai frumoase vacanţe au loc vara, tocmai de aceea Iulius Mall vine în întâmpinarea clienţilor doritori de soare şi mare cu peste 2.400 de premii în ton cu vremea frumoasă. „Nopţi albe în IBIZA” este campania Iulius Mall la care pot participa toţi cei care se pregătesc de concediu şi fac cumpărături în valoare de minimum 100 de lei.

  Zilnic, în perioada 17 iunie – 3 iulie 2016 , primii 152 de clienţi vor fi premiaţi la Centrul Info cu daruri de sezon. Roata Norocului le poate aduce: invitaţii la piscina Tiki Village, selfie-stick-uri pentru fotografiile din vacanţă, cosmetice AVON, vouchere MADO, genţi de plajă şi răcoritoare NESTEA.

  În plus, în fiecare zi, începând de pe 19 iunie şi până la finalul campaniei, Iulius Mall a pregătit invitaţii pentru două persoane la UNTOLD. Festivalul muzical mult aşteptat va avea loc la Cluj-Napoca, în perioada 4 – 7 august, unde vor cânta artişti precum: Armin Van Buuren, Faithless, Parov Stelar, Martin Garrix, Tiesto, James Arthur, Kwabs şi mulţi alţii.

 

Surprizele nu se termină aici. Unul dintre clienţii care s-au înscris la tombola verii are şansa ca, pe 3 iulie, să fie recompensat de Iulius Mall, prin tragere la sorţi, cu marele premiu al campaniei: un sejur all inclusive în Ibiza. Vacanţa de 7 zile într-una dintre cele mai populare destinaţii de vară este în valoare de 1.800 de euro şi este valabilă pentru două persoane.

 

IULIUS MALL, născut pentru cumpărături!