ZIUA NAŢIONALĂ A STATELOR UNITE ALE AMERICII, SĂRBĂTORITĂ LA PALAS

 

Aşa cum şi-a obişnuit clienţii, ansamblul Palas celebrează multiculturalitatea prin evenimente care marchează momentele importante pentru alte națiuni. Luni, 4 iulie 2016, Palas sărbătorește Ziua Naţională a Statelor Unite ale Americii. Semnificaţia acestei zile este dată de adoptarea Declarației de Independență a Statelor Unite ale Americii, în data de 4 iulie 1776.

 

De Ziua Americii, clienţii Palas Mall vor fi întâmpinați cu numeroase surprize: concert, photo corner, activități pentru prichindei și cadouri tematice. Luni, de la ora 18.00, în Atrium, So What Band va interpreta melodii din repertoriul artiștilor americani, fiind o modalitate prin care Palas Mall va sărbători alături de clienți Ziua Națională a Statelor Unite ale Americii. Iar pentru a surprinde atmosfera de peste ocean, clienții se vor putea fotografia într-un photo corner tematic. Astfel, cei doritori își vor putea crea propriile amintiri cu peisajul urban din New York, pe care le vor putea descărca de pe pagina de Facebook Palas Mall.

Și cei mici sunt invitați să sărbătorească Ziua Americii, în parcul Palas. De la ora 18.00, prichindeii vor fi antrenanți în cele mai haioase jocuri de inspirație „country”. Astfel, după ce se vor amuza participând la concursurile de sărituri în saci, rostogoliri obiecte încălțați cu echipamente de scafandru, parcurgeri de poligoane în perechi cu picioarele legate, sărituri în colaci de salvare și altele, copiii vor fi răsplătiți pentru curajul și îndemânarea lor. Tot pentru năzdrăvani, în Atriumul Palas Mall va fi amenajat un panou cu baloane în culorile steagului american. Ștrengarii vor fi invitați să țintească baloanele, iar cei care vor reuși să le spargă vor câștiga premii surpriză.