SEVDA DIAMONDS – ELEGANȚA BIJUTERIILOR CU STIL, ÎN PALAS MALL

Sevda Diamonds Palas Mall 02Sevda Diamonds Palas Mall 03

 

Primul concept store al lanțului național de bijuterii Sevda s-a deschis recent în Palas Mall. Sevda Diamonds este magazinul în care clienții găsesc numeroase modele de bijuterii cu personalitate, de un rafinament aparte și îmbogățite cu pietre prețioase și semiprețioase.

 

Noul magazin Sevda Diamonds este situat la etajul 1 al Atriumului Palas Mall, în vecinătatea Yves Rocher, și le întâmpină pe doamnele și domnișoarele care își doresc să fie răsfățate într-un decor elegant și primitor.

Pentru că bijuteriile sunt o parte esențială din stilul unei femei, Sevda Diamonds le oferă accesorii șic, veritabile simboluri ale amintirilor și poveștilor pe care își doresc să le păstreze pentru întreaga viață. Piesele propuse de Sevda Diamonds se disting prin designul deosebit și prin calitatea ireproșabilă a execuției, fiind cadoul perfect pentru orice doamnă și domnișoară care apreciază unicitatea și frumusețea. Bijuteriile sunt realizate din metale nobile, precum aurul, înnobilate cu diamante și alte pietre prețioase și semiprețioase. Coliere, cercei, brățări, inele și multe alte accesorii din colecțiile premium sunt propunerile care poartă marca rafinamentul Sevda Diamonds și care, prin versatilitatea lor, oferă un plus de personalitate oricărei ținute. Aici, clienții vor beneficia de consigliere personalizată, astfel încât să își găsească bijuteriile care îndeplinesc toate exigențele lor.

De peste 20 de ani, Sevda creează legături între bijuterii, obiecte decorative și poveștile clienților, dezvoltând o rețea de 50 de magazine în întreaga țară. Sevda Diamonds este un nou concept, care include colecții de bijuterii de lux și pune accent pe individualitatea fiecărui client. Primul magazin Sevda Diamonds a fost inaugurat recent la Iași, în Palas Mall, iar alte două locații vor fi deschise în următoarea perioadă, în Craiova și Constanța.