Ilie Năstase: Am intrat în politică să văd cum este; nu am avut ambiții la fel de mari ca în tenis

Fostul tenismen Ilie Năstase spune că a intrat în politică pentru a vedea cum este și că nu a avut ambiții la fel de mari ca în sport.

„Nu am avut ambiții la fel de mari ca la tenis. Nu am pus pasiunea pe care am pus-o în tenis. Am intrat și eu acolo ca să văd cum este, dar nu comentez, că nu știu cu cine am intrat. Nu o să dau mâna cu diavolul acum”, a declarat Ilie Năstase, marți, la Palatul Cotroceni, unde a fost decorat de președintele Klaus Iohannis, întrebat dacă a avut satisfacții la fel de mari în politică precum cele obținute în tenis.

În contextul fuziunii dintre PMP și UNPR, Ilie Năstase a fost întrebat dacă va ieși din politică, el răspunzând că nu știe. „Pai nu știu. Ei au intrat, au fuzionat? Nu știu, habar nu am. Mă luați prea repede, nu știu”, a spus senatorul.

El a vorbit și despre posibilitatea unui meci de tenis cu președintele Klaus Iohannis.

„Dacă dl președinte dorește să joace, cu mare plăcere. Am auzit că se antrenează destul de des”, a afirmat Ilie Năstase.

Fostul tenismen sărbătorește marți 70 de ani.

„Toată lumea mă întreabă cum este la 70 de ani. Încă nu știu. Am să vă spun mâine. Dar nu o să mai zic 70, o să zic 69 plus 1. Sună mai bine”, a spus el.

Ilie Năstase a fost decorat de președintele Klaus Iohannis cu Ordinul Național „Steaua României” în grad de Comandor.