Grupul parlamentar PSD și OFSD regretă decesul deputatului Sonia Drăghici

Grupul parlamentar al Partidului Social Democrat din Camera Deputaților și Organizația Femeilor Social Democrate regretă decesul deputatului Sonia Drăghici – medic și profesor universitar, un specialist apreciat și un politician remarcabil care s-a implicat cu profesionalism în rezolvarea problemelor sistemului medical românesc.

„Grupul parlamentar al Partidului Social Democrat din Camera Deputaților își exprimă regretul profund pentru trecerea în neființă a doamnei deputat Sonia Drăghici. Am pierdut o colegă extraordinară, un politician remarcabil, un om devotat valorilor social-democrate și comunității pe care a reprezentat-o cu onoare. Medic specialist apreciat, profesor universitar, autor a numeroase studii și lucrări științifice, Sonia Drăghici a fost membră a Comisiei parlamentare pentru sănătate și familie, implicându-se cu profesionalism în rezolvarea problemelor sistemului medical românesc”, se precizează într-un comunicat al Grupului parlamentar al Partidului Social Democrat din Camera Deputaților.

Și Organizația Femeilor Social Democrate regretă pierderea colegei lor, care deținea funcția de vicepreședinte OFSD și despre care fostele colege afirmă că a fost un model de umanism, dăruire, optimism și înalt profesionalism.

„Organizația Femeilor Social Democrate regretă nespus de mult pierderea dureroasă a deputatului Sonia Drăghici, vicepreședinte OFSD. Pentru toate colegele noastre Sonia a fost un model de umanism, dăruire, optimism și înalt profesionalism, calități pe care le-a pus în slujba binelui semenilor săi. Suntem alături de familia greu încercată căreia îi transmitem sincere condoleanțe!” se precizează într-un comunicat al OFSD semnat de președinta Viorica Dăncilă.