Deputatul Sebastian Ghiță s-a înscris în Partidul România Unită

Deputatul Sebastian Ghiță s-a înscris în Partidul România Unită, a anunțat marți președintele PRU, Bogdan Diaconu.

„Domnul deputat Sebastian Ghiță s-a înscris în PRU. Și îi urez bun venit în echipă și sunt convins că este un mare câștig pentru echipa PRU, pentru construcția politică pe care o să o prezentăm și o să o ducem la maturitate până la alegerile parlamentare”, a declarat pentru AGERPRES Bogdan Diaconu.

Președintele PRU a mai arătat că îl așteaptă pe fostul premier Victor Ponta să se alăture acestei construcții politice.

„Da, cum am spus-o și eu, PRU îl așteaptă pe Victor Ponta să ni se alăture. Credem că împreună vom avea succes în aceste alegeri parlamentare. PRU va face pragul electoral, iar cu Victor Ponta va depăși 15% la toamnă. Eu am spus, îl consider pe Victor Ponta cel mai bun prim-ministru al României de la I.C. Brătianu încoace. Orice om politic sănătos la cap și l-ar dori pe Victor Ponta în partidul lui și în fruntea partidului lui”, a spus Diaconu.

Întrebat dacă a purtat negocieri cu Ponta pe tema intrării acestuia în PRU, el a răspuns: „De 15 ani de când mă cunosc cu Victor Ponta și am crescut împreună Tineretul Social Democrat și am evoluat împreună în PSD și am trăit multe momente frumoase, multe momente grele, am avut ‘n’ discuții. Dacă vreți un răspuns concret nu pot să vă dau pentru că sunt întrebări la care pot să vă răspund eu, sunt întrebări la care poate să răspundă Victor Ponta sau sunt întrebări la care poate să răspundă timpul”.