Platforma digitală Google Arts and Culture oferă tur virtual al reședinței premierului britanic

Platforma digitală Google Arts and Culture a inclus joi în turul virtual culoarele și camerele faimoase ale locuinței premierului britanic și spațiile de lucru, scrie digitaltrends.com.

Orice utilizator de internet poate pătrunde virtual în sediul din 10 Downing Street, ”plimbându-se” prin camerele istorice și culoare și să vizualizeze peste 50 de fotografii și opere de artă. ”Puteți arunca o privire în Cabinet Room, unde prim-ministrul a ținut ședințele săptămânale de guvern începând din 1735, sau puteți să vă uitați în biroul lui Margaret Thatcher”, menționează Google într-o postare pe blogul companiei.

Acesta este cel mai recent obiectiv introdus de Google într-o serie de expoziții în muzeul său digital unic. Turul virtual al biroului premierului britanic reprezintă o scurtă introducere pentru un parcurs virtual pentru două dintre cele mai proeminente figuri ale leadershipului britanic — Winston Churchill și Harold Wilson.

Experiența virtuală poate fi parcursă cu ajutorul aplicației mobile dedicate disponibilă pe sistemele de operare iOS și Android, dar și pe calculatoarele personale.