Ponor despre eventuala candidatură la parlamentare: Am fost propusă pe listă, încă nu am dat un răspuns

Gimnasta Cătălina Ponor a afirmat, joi, că a fost ‘propusă pe listă’ pentru a candida la alegerile parlamentare din acest an, dar că nu a dat încă un răspuns invitației, urmând să facă acest lucru vineri.

„Legat de ceea ce s-a scris în presă, atâta timp cât eu nu am dat nicio declarație oficială dacă voi candida sau nu, mi-aș dori ca cei care comentați urât pe pagina mea să vă abțineți până mâine dimineață, când voi da un răspuns afirmativ sau negativ! Sunt propusă pe listă, însă nu am dat încă niciun răspuns în legătură cu asta! Mâine va ști toată lumea dacă voi candida sau nu, momentan sunt doar vorbe”, a scris Ponor pe Facebook.

Purtătorul de cuvânt al PSD Constanța, deputatul Titus Mircea Dobre, a declarat pentru AGERPRES că multipla campioană Cătălina Ponor se va afla pe lista de candidați la Camera Deputaților la alegerile din decembrie, pe un loc eligibil.

„Candidatura pe un loc eligibil a gimnastei Cătălina Ponor din partea organizației PSD Constanța pentru Camera Deputaților, este o certitudine de 100%, dar lista mare, cu cei 40 de candidați, va fi finalizată și aprobată vineri” a declarat Titus Dobre.