Concertele programate în cadrul ”Sărbătorilor Iașului” – ediția 2016

Pe site-ul oficial www.sarbatorileiasului.ro au fost publicate informații despre cele mai importante evenimente din programul ”Sărbătorilor Iașului” – ediția 2016. Astfel, rubrica ”Agenda” cuprinde evenimentele împărțite pe zile, iar în ”Manifestări” se regăsesc acțiunile care au loc în mai multe zile.

Iubitorii de muzică pot să participe la mai multe concerte:
– între 8 și 10 octombrie, la cortul studențesc din Tudor Vladimirescu (parcarea Facultății de Chimie), vor cânta Maxim, Bosquito & Țăndărică șiLidia Buble (concertele încep la ora 20.00)
– între 10 și 12 octombrie au loc spectacole de muzică în cartierele Alexandru cel Bun, Tătărași, Păcurari și Nicolina (de la ora 17.00)
– pe 12 octombrie, de la ora 19.00, în Grădina Palas are loc spectacolul„Gheorghe Zamfir Simfonic”
– pe 13 octombrie, de la ora 17.00, în Piața Unirii are loc un concert de muzică populară românească
– pe 15 octombrie, de la ora 19.00, în fața Palatului Culturii vor cânta Inna, Carla’s dreams, Nicoleta Nucă, Direcția 5 și Karma
– pe 16 octombrie, de la ora 19.00, Tudor Turcu (câștigător X Factor România) va deschide concertul Holograf, apoi va avea loc focul de artificii (pe Splai Bahlui)

Programul complet al ”Sărbătorilor Iașului” – ediția 2016 este disponibil pe site-ul oficial și pe pagina de Facebook a Primăriei. Website-ul oficial: www.sarbatorileiasului.ro. Pagina oficială de Facebook: https://www.facebook.com/sarbatorileiasului