Cursuri de limbi străine predate de traineri internaționali

Știm cât de util este să învățăm o limbă străină: poți să o adaugi în CV-ul tău, îți deschide multe oportunități (Erasmus, un job mai bun, proiecte în străinătate) și îți menții creieul tânăr și antrenat. Acestea sunt doar câteva motive pentru care există proiectul TRY, Teaching Romanian Youth, proiect de învățare de noi limbi străine, adresat și studenților din Universitatea „Gheorghe Asachi”.

 

Acesta este un proiect desfășurat în cadrul organizației AIESEC Technical University Iași și oferă studenților posibilitatea de a învăța limba engleză spaniolă, rusă, franceză, italiană de la traineri internaționali cu experiență în predare veniți din Italia, Maroc, Rusia, Georgia, Egipt, Tunisia, Algeria, Nigeria și Bahrain într-un mod interactiv și plăcut. Cursurile se desfășoară pe o perioadă de 10 săptămâni începând cu data de 5 noiembrie.. De-a lungul celor 10 săptămâni vei relaționa cu studenții internaționali ce te vor învăța limba aleasă. De asememenea, comunicând în mod constant cu ei online, în timpul orelor de curs și în timpul activităților informale, vei cunoaște obiceiurile, tradițiile și cultura lor. Alte beneficiile ale participării la acest proiect mai sunt:

 

– la finalul cursului vei primi o diplomă ce atestă nivelul limbii numai bună de pus în CV;

 

– posibilitatea învățării mai multor limbi străine pe perioada proiectului;

 

– orele de curs vor cuprinde activități practice, mulate pe nevoile participanților;

 

– vei avea contact constant cu o cultură diferită prin activități recreative și interactive, menite să te familiarizeze cu tradițiile, mâncărurile și dansurile tradiționale, filmele și literatura în limba respectivă;

 

însușirea mai rapidă a cuvintelor noi prin exerciții menite să exerseze vocabularul proaspăt dobândit;

 

– cei care studiază limba engleză pot după finalizarea cursurilor să se înscrie și să susțină examenul Cambridge prin intermediul partenerului nostru de proiect, centrul lingvistic Twinkle Star;

 

– cunoști mulți oameni noi de-a lungul proiectului și poți face networking.

 

Cristian Aonești, fost participant la ediția anterioară, ne-a spus faptul că: „M-am simțit foarte bine implicat în acest proiect, alături de trainerii internaționali, care erau bine instruiți și aveau o experiență imensă și o modalitate de predare foarte bună și interesantă. Totul s-a petrecut într-un mediu de studiu relaxant, care m-a ajutat să îmi ating obiectivele propuse. Vă recomand aceste cursuri cu încredere.”

 

Alt fost participant ne-a mărturisit că: „E atât de plăcut când oamenii se implică ca tu să înveți o limbă străină. Ai putea învața singur, dar crede-mă că nu e la fel! Încearcă pentru că ai doar de câștigat.”

 

Poți aplica în proiectul TRY completând următorul formular: http://bit.ly/2dCtKhL până pe 24 octombrie! Pentru mai multe nelămuriri, poți lua legătura cu unul din membrii AIESEC TUIAȘI prin intermediul paginii de facebook www.facebook.com/aiesectuiasi.

 

Costul cursului/limbă studiată este de 170 de lei și poate fi achitat în două tranșe după ce încep cursurile.