Kelemen Hunor: Încercăm să contribuim la acele decizii prin care societatea se va schimba, cu sau fără Dragnea

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, la Satu Mare, că nu îl afectează declarația liderului PSD, Liviu Dragnea, care a afirmat că nu vrea o alianță cu UDMR, precizând că scopul UDMR este să contribuie la luarea unor decizii care vor schimba România „cu sau fără Dragnea”.

„Dorințele sunt dorințe, nu putem comenta. Nici dorințele mele nu trebuie comentate. Degeaba am comenta dorințele dlui Dragnea, sunt dorințe cu care el trebuie să facă ceva, nu noi. Pe noi nu ne afectează, nu ne influențează, noi avem o treabă de făcut: să fim în Parlament, să avem un grup parlamentar puternic și să încercăm să contribuim la acele decizii prin care societatea din România se va schimba. Cu Dragnea sau fără Dragnea, contează mai puțin”, a declarat Kelemen Hunor.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat în 1 noiembrie, că nu va face după alegerile parlamentare din 11 decembrie alianță cu UDMR la guvernare, reafirmând că singurii parteneri rămân cei de la ALDE, cu care speră să treacă de 50 % pentru a forma Executivul.

„Dar de ce să discutăm asta? Eu nu vreau să facem alianță cu UDMR-ul la guvernare. Punct!”, a spus Dragnea.