Secretarul general al Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, participa la Congresul Extraordinar in care se alege presedintele formatiunii, la Centrul Expozitional Romexpo din Bucuresti, sambata, 20 februarie 2010. INTACT IMAGES/Jurnalul National/Karina Knapek

Dragnea solicită Guvernului să aloce la rectificarea bugetară sumele necesare subvențiilor pentru fermieri

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a solicitat miercuri Guvernului să aloce la rectificarea bugetară sumele necesare pentru a plăti în avans subvențiile către fermieri.

„Solicit Guvernului să aloce la rectificarea bugetară banii necesari pentru a plăti în avans subvențiile către fermieri. Este o măsură bună pe care PSD a prevăzut-o în programul de guvernare. Guvernul ZERO are 29 de miliarde necheltuiți și acești bani ar trebui să meargă către români. Ar fi și o reparație pentru disprețul cu care tehnocrații i-au tratat pe fermieri în 2015, întârziind cu 8 luni plata subvențiilor”, a afirmat Dragnea, într-o postare pe Facebook.

El a susținut că PSD a lăsat o creștere economică ce a adus mai mulți bani la buget pentru investiții și pentru creșteri de salarii.

”Guvernul ZERO nu a folosit acești bani și va avea în buzunare 29 de miliarde necheltuiți la final de an. Același guvern care a blocat creșterea salariilor medicilor și profesorilor cu 15%. PSD vrea să ia banii de la Guvernul ZERO, unde sunt blocați acum, și să îi ducă în buzunarele celor care ne educă tinerii și au grijă de viața românilor”, a arătat Dragnea.