Ovidiu Raețchi: Tinerii implicați civic în această perioadă în dezbaterea publică reprezintă șansa pentru revigorarea PNL

 Deputatul PNL Ovidiu Raețchi consideră că tinerii implicați civic în această perioadă în dezbaterea publică reprezintă șansa pentru revigorarea PNL, ei putând schimba în mod profund partidul.

„Marea șansă pentru revigorarea PNL este capacitatea de a aduce alături de noi tinerii implicați civic în aceste zile. Inclusiv asumându-ne erorile din trecut. PNL este marele partid al dreptei. Rezistența societății civile în aceste zile împotriva dorinței PSD de a destructura sistemul de justiție este excepțională. Fără această rezistență — și fără eforturile președintelui Iohannis — statul de drept ar fi fost deja grav afectat. Aflat într-un moment decisiv de reformă internă, dispus să își asume erorile trecutului, Partidul Național Liberal are — în viziunea mea — datoria de a invita tinerii care se implică civic în aceste zile să i se alăture pentru a pune umărul la renașterea acestui mare partid al dreptei. Ei sunt bineveniți în PNL. Numai oameni ca ei pot schimba în mod profund partidul”, se arată într-un comunicat de presă transmis, duminică, AGERPRES de Raețchi.

El susține că înscrierea într-un partid politic reprezintă cea mai stabilă formă de participare publică.